Upp och ner

Livet rullar på. Vet inte hur jag mår och vad jag är på för humör. Allt jag gör blir allt annat en bra. Allt är liksom upp och ner. Inte som jag vill. Önskar allt bara kunde bli som vanligt, som de va förr, eller när man va liten och slapp ta såna beslut. Då man vart glad över det mesta. Men så är de inte, och snart börjar även skola. Åh jag orkar inte med mig själv. Ska jag vara ärlig är jag rädd, rädd för att förstöra och göra fel, rädd för allt. Rädd för att visa hur jag känner och vad jag vill.

Ägg

Sitter och väntar på att äggen ska locka klart. Blir ägg macka och lite rester från gårdagen till lunch. Bra att veta? Nej! Haha man blir helt knäpp på den här ön. Ska i alla fall äta lunch sen blir de segling hem med några kompisar. Härligt väder är det också! :)

Hungrig tjej

Ligger just nu i sängen bredvid min syster, ska snart hoppa upp och äta frukost. Så hungrig! Fattar inte men är ju liksom dubbelt så hungrig på sjön en hemma? Konstigt . Men idag åker jag hem. Både skönt och lite tråkigt. Har ändå haft det jäkligt bra här. Bara de att jag saknar min kärlek så mycke så de gör ont! Åh min älskling!<3