Sälen

Sitter i våran lilla mini stuga i sälen, kom hem vid fyra eftersom vi tog en lugn morogn och en lång lunch. När vi kom fram och packat in oss tog vi en promenad till backen, dock blev det inga bilder.. Haha men det lär komma under veckan. Nu ska jag bara mysa och ha en härlig kväll. Imorgon blir det skidor eller snowboard för hela slanten!

Bara massa mys

 
 
 
 
Igårkväll kom älskling hit och vi åt glass med jordgubbar och kollade på tv. Hade det jätte mysigt och åh så underbar kväll. Sen i morse drog vi till gymmet och körde lite arnar. Välbehövligt kan jag ju säga! Ska försöka ta mig dit och köra lite ben i morgon. I alla fall, sitter i soffan med mamma och Linda, mys som varje dag nu för tiden haha.. Mango och jordgubbar, sen lite godis på de. Haha försökte vara nyttig men det sprack ju.
 
 
 
 

Påsk lov!

Nu jävlar är det lov kan jag säga! Försöker hålla humöret uppe och har precis bakat med syster. Mysigt och härligt! Ikväll blir det troligtvis gymmet med älskling. Inte alls taggad och känner mig inte helt frisk så vi får väl se hur det går. Haha åh, önskar jag bara kunde lägga mig ner och sova.. Men glada miner så ska vi se till att allt blir som vanligt. Har ni några planer för lovet? :)