Välbehövlig sovmorgon

Idag sov jag till kvart i tio! Så himla skönt och det behövdes verkligen. Skönt att inte ha några lektioner idag också. Men ska i alla fall bege mig till skolan snart för att möta upp en vän och plugga. Jag borde plugga så himla mycket men energin för det har vart på noll länge nu. Men jag hoppas få svenskauppgiften klar idag så slipper jag den i helgen. Skulle vara riktigt skönt! 
 

Härlig kväll!

Ligger i sängen och kollar runt på datorn och bara tar det lugnt. Riktigt seg skoldag idag men jag överlevde. Imorgon är det bara två lektioner vilket känns väldigt skönt. Sen inte en ända på torsdag! Så just ikväll känns livet rätt bra om jag får säga det själv. Ska stänga av datorn, tvätta bort sminket och lägga mig och kolla på tv. Härlig kväll! 
 

Lördag

Idag vaknar jag upp med ett humör som varken är bra eller dåligt. Det finns så mycket som spökar runt i huvudet just nu så det är svårt att se den där lyckan som finns bakom alltihop. Därför beger jag mig nu ut till hästarna, ska se till att jag bara är idag, att bara få vara. Helt ofixad i varma ridkläder. Få känna den underbara känslan med de underbara djuren. Åh, idag ska jag bara vara mig själv med de jag älskar. Livet-