KÄÄÄÄR!

Åh jag är helt kär i dessa. Klickade precis hem dom och blir lika glad varje gång jag ser dom. Så sjukt snygga, och helt klart inte dyra. Så nu längat jag sjukt mycket efter att dessa kommer på posten. Ah mitt liv är så bra just nu! 
 

Min härliga lördag

Har en riktigt tråkig kväll kan jag ju börja med att säga. Försökte sätta mig vid tvn och kolla lite, gick inge vidare och slutade med att jag ställde mig och diska, döda mig.. Men jag har faktiskt haft en bra dag, startade med ett danspass på friskis, sen direkt efter de gav jag mig iväg till stallet. Riktigt mysigt och så härlig ridtur. Så helt klart nöjd med mina prestationer idag. Men kunde haft en bättre kväll. Känns lika bra att gå o lägga sig o vakna upp till en ny dag. Men lär ju vara lättare sagt en gjort, hehe skäms över mig själv. Framför tönt kameran har jag spenderat den senaste tid. 
 

Höstlov

Äntligen är lovet här och det känns så skönt. Jag fick även sluta kvart i 12 idag, satt dock kvar i skolan i två och en halv timme, men så mysigt. Nu ligger jag i sängen och kollar på lyxfällan, tror jag inte har så mycket till liv.. Men ikväll väntar en kväll hemma, lovat att spendera tid med familjen. Kanske kan vara bra ibland. Ha en fin kväll!