Vart tog mina muskler vägen?

Ja ni, efter många veckors frånvarande på gymmet så är nu ett ordentligt bröst och armpass avklarat. Det märks och syns att träningen inte vart prio ett den senaste tiden men nu kan det ju bara bli bättre. Armarna bara skakar nu när jag skriver det här, så ska försöka få lite skönhetssömn nu innan den nya veckan startar. Jag hoppas ni haft en fin söndag! 

Wihoo

Veckans arbete är avklarat, middagen är i magen och nu väntar en sväng på gymmet. Släpar idag med mig mamma. Alltid lättare att ta sig dit med sällskap, dessutom har jag laddat motivationen till 1000. Suttit och kollat runt på weheartit, så himla mycket inspiration! Min absoluta favoritapp på telefonen!


Jobb

Jag sitter i soffan, äter lite lunch och försöker få något gjort. Ja, jag vet inte vad men kollar runt på skolarbetena och ser om det finns något att arbeta med. Annars då, jo jag jobbar men Sebastian ligger för tillfället och sover middag vilket resulterar i att jag har lite tid för mig själv. Ganska skönt då huvudvärken gnager och energin inte är på topp. Men klaga kan man göra i graven. Ska kolla upp om mitt träningskort gått ut, annars blir det en sväng på gymmet ikväll. Nu är det muskler som gäller.