Snökanonerna i full gångBacken är i full gång och förhoppningssvis så går säsongen snart av pelaren. Jag rekomenderar varenda än i Norrtälje att bege sig ner till Kvisthamrabacken när den öppnar för ett par sladdar i backen. Härliga människor och en underbart fin backe i vår lilla stad! Jag längtar så otroligt mycket!! 
 
 

Underbara julJulhelgen har vart så otroligt underbar, träffat underbara människor som verkligen får mig att på bra. Njuter av ledigheten och bara lever livet, tar vara på varenda sekund av dagen.
 
Idag vaknade jag upp bredvid min älskling, vi har bara legat i sängen och kollat på tv program efter tv program. Vi ska väl snart ta tag i dagen och hitta på något, kanske ta en god lunch eller något liknande, magen kurrar så bäst att göra något åt saken! 

En vit jul


När jag vaknade upp imorse klockan sju var det alldeles vitt utanför fönstret. Julkänslan var på max! Vaknade dessutom upp bredvid min lilla prins, svårslagen morgon. 

Nu har jag precis lämnat honom på dagis och är på väg. Inga planer alls idag mer än att jag ska hämta Sebastian klockan 17. Så vi får se vad dagen har att bjuda på!