Skön springtur


Efter dagens riktigt sköna springtur tog jag en riktigt lång dusch. Målade naglarna och gosade ner mig i soffan framför ännu en film av Irene Huss. Det har verkligen vart min drog de senaste dagarna, har sätt åtta stycken den här veckan. Det måste ha slagit slint i huvudet på mig, det här hör inte alls till vanligheterna. I vanliga fall tar jag mig aldrig tiden att kolla på film, väljer alltid träning framför soffmys, men jag tror den här veckan har vart riktigt välbehövlig. Exakt det jag har behövt, och nu laddar jag upp med ny energi och nya mål. Nu är det järnet som gäller fram till sommarlovet. Äntligen vet jag vad jag vill! 

~torsdag~

Idag tog jag en riktigt skön sovmorgon, klockan nio gick jag upp. Drack en kopp te och åt en skål med havregrynsgröt. Har dock sovit riktigt dåligt inatt, vaknat flera gånger och bara blivit lack på att jag vaknar. Att sova en hel natt är något jag just nu längtar efter. Sömn är så viktigt så det här rubbar min vardag något enormt. 
 
Tänkte nu dra på mig träningskläderna och ta en springtur. Känns som att det kan behövas efter allt slarv med både mat och träning. Men det är bara att ta sig i kragen och ta nya tag. Nu har över halva lovet gått. 
 

Idag är en bra dag

Den här fina tisdagen spenderar jag i Täby centrum med världens bästa syster. Vi bara myser runt och letar lite fina saker. Hittills fått med mig en klocka, ett par jeans och ett par solglasögon. Precis det jag behöver just nu. Helt perfekt dag!