Latte min drog

Dagen har bjudit på det mesta. Sovmorgon som var mer än välbehövligt, motorcykel åkning med paps, god kulglass i solen, jobb med världens sötaste lilla kille på ett och ett halvt år och nu väntar en mysig kväll på sjön med paps. Jag innar mig saker just nu mer än aldrig förr men det är exakt det jag behöver. Hann med att njuta av en latte på balkongen också! 


Gymmet

Nu drar jag av ett arm/rygg pass på gymmet. Ska försöka få med en hel del rörlighet då jag känner mig väldigt stel för tillfället. Så satsar på ett halv tungt pass med en hel del stretch som avslut. Taggad till tusen! 


Åska

Att lämna av syster på centralen gick väldigt bra, fick en härlig pratstund med henne innan hon han kliva på tåget. Det kändes väldigt tomt att gå där ifrån själv men jag får se till att göra många roliga saker nu så tiden går fort, för tiden går väl fortare när man har roligt? 
Efter att ha lämnat av henne tog jag en sväng förbi Täby centrum, där gick jag mest bara runt och kollade. Med lugn musik i hörlurarna fick jag tillslut min uppvarvade kropp att bli lugn. Avslutade med en frappe caramel från donken. Skulle ju kunna leva på dem! Hur som så hann jag precis till busshållplatsen innan åskan började härja. Fick en rätt bra bildtycker jag, eller håller ni inte med?  Sitter i alla fall på bussen hem nu. 45 minuter kvar!