Kajakmys

 
Så här mysigt hade jag det igår. En kajaktur i solen med pappa och syster, stannade och bara tog det lugnt i solen ett tag också. Sen en stund för mig själv på balkongen, helt underbart! Kvällen avslutades med att Mella kom hit, åt fruktsallad, färgade håret och bara tog det lugnt. Perfekt lördag. 
 
Nu har vi ätit en god smarrig frukost, ska försöka ta itu med allt plugg. Måste få färdigt en hel del idag. Sen får det bli ett stenårt pass på gymmet ikväll. En lugn söndag för min del. 

Strålande sol

Idag skiner solen och vädret är riktigt fint. Ska därför spendera dagen med pappa och syster. En kajaktur i det fina vädret är det som väntar för vår del. Något som var länge sen alla vi tre gjorde, så ska bli super mys. Men först en stor frukost! 
 

Bästa känslan

Jag drog med mig pappa till gymmet efter jag tryckt i mig 182 gram marabou oreo, det var länge sen jag mått så illa men det var gott för stunden. Tål ju som sagt inte mjölkprotein men det är nog tur, annars hade jag rullat fram! Körde i alla fall ett riktigt hårt benpass, kunde knappt stå upp efter och jag måste verkligen erkänna att jag älskar känslan efter är hårt pass. När svätten bara sprutar, kroppen är totalt slutkörd och man har verkligen tagit ut sig. Den känslan är det som får mig att fortsätta träna, love it! Så nu ligger jag i sängen med gott samvete och dricker mineralvatten, haha bra jäkla fredag.