~Happiness

 
Idag är en dag då jag arbetar med att se allt det bra i livet, försöka hitta de glädjande sakerna i vardagen. Det är inte alltid så himla lätt, man trycks ner av otroligt mycket, skolan, lärare, så kallade vänner, vuxna, media och en massa annat. Att hela tiden stå upp för vad man känner och tycker är så otroligt jobbigt när man inte känner att man får någon respons. Jag orkar inte skriva mer men jag hoppas att du, just du lever ditt liv som DU vill, inte efter alla andras krav. 

Mysdag!

Hej på er! 
 
Idag vaknade jag utvilad hemma hos världens bästa pojkvän klockan sju. Helt otroligt att jag var pigg vid den tiden för så har det verkligen inte vart den senaste tiden. Vi tog oss till gymmet till klockan åtta, hörde rygg och biceps. Kan säga att mina biceps skakade efter dagens pass, så otroligt skön känsla. 
 
Efter en skön dusch mötte jag upp en fin vän för en liten lunchdate i skolans vackra matsal, haha skämt o sido. Idag är en riktig mysdag, passar på att ha myströja och bara slappa runt i skolan. Ikväll blir det jobb i två timmar innan jag ska mysa ner mig i sängen och kolla gårdagens Paradise avsnitt som jag missat. Mysis time on!