Mys med min prins


Jag och min prins har verkligen haft en mysig kväll. Han var såå kramgo, nöjde sig gott och väl med att ligga i min famn, dricka välling och kolla på Musse pigg! Bästa kvällen på riktigt länge kan jag säga!

Sliten

Hej på er underbara readers! 
Jag har avslutat dagens skola, tisdagar är riktigt jobbiga, börjar 08.50 och slutar 16.40. Usch fy o blä! Men nu är det jobb och Sebastian som finns i mitt huvud, det brukar göra saker lite lättare. 
Låtsas som jag ser ut såhär idag, men nej jag är ful och äcklig! Haha!

En sån lättnad

Jag tror faktiskt alla har vart med om detta, vissa fler och andra färre gånger. Men det jag syftar på är när man avslutar ett projekt/eller en uppgift. Det kan vara allt från ett arbete i skolan till att städa hemma, eller ja kanske när man övervinner en rädsla. Det här är något som jag för ett halvår sedan sällan fick vara med om, jag hade ständig ångest och bal bla bla. Ja ni vet, ibland är man inte där. Men idag så finner jag denna känsla väldigt ofta i min vardag, och jag kan inte annat än älska den! Jag satt hela kvällen igår och pluggade in periodiska systemet, vilket jag hade förhör på idag. Och känslan efteråt, det är så skönt! Liksom som en klump som släpper, jag blir lättare och lättare för varje uppgift jag klarar av. Bara fyra veckor kvar till höstlov liksom. En sån lättnad.