Månader utan träning

Det var över tre månader sen nu som jag tränade ordentligt och regelbundet, minst 7 gånger i veckan. Jag ställde klockan två timmar tidigare än jag behövde 4 dagar i veckan för att ta en morgon pw innan frukost och skolan. Släpade den där förbannat tunga väskan med skolböcker, dator, handduk, träningskläder och träningsskorna. Jag slet som ett djur för något jag verkligen brann för, jag hade aldrig orkat med dessa timmar jag la på träning om jag inte tyckt det var roligt. Det var träningen jag levde för. De tre senaste månaderna har bestått av förkylning efter förkylning, urinvägsinfektion, feber, huvudvärk, magsjuka, allt vad man nu kan tänka sig. Jag har inte gjort annat än vart sjuk känns det som, om man inte räknar med alla timmar jag lagt på jobb och skolan då. 

Jag verkligen saknar min stora glädje i livet, träningen, gymmet, promenaderna, de vidriga stunderna på löpbandet, jag saknar varenda minut. Men ingenting säger att det är försent att komma tillbaka, it´s never to late. Så fort den här magsjukan har lämnat mig är jag tillbaka, tillbaka med ny energi och med nya krafter. Jag längtar!
 

En mindre bra dag

Jag hade ju en sån otroligt bra dag igår, allt var på min sida liksom. Men så vaknar jag vid fyra inatt och Mr. Influensa var här. Magsjukan när den är som värst, och när man inte ens sover i sin egen säng. Var nämligen hos Mella inatt. Aja efter några timmar drog jag mig hemåt och här har jag legat i min säng idag mellan turerna jag sprungit till toan. Myyyyys.. Hoppas på att må bättre imorgon! Ska försöka sussa nu om jag inte fastnar framför realitystjärnorna ;) Natti! 
 

Känslan

Just nu svävar jag på moln känns det som. Hade en otroligt bra kväll med välrden finaste pojkvän igår, vi gjorde god middag tillsammans med förätt och allt, såå myyys och somnade sedan i soffan. Perfekt kväll! Vi startade denna söndag med en god frukost innan jag fixade mig i ordning och for iväg till biltvätten. Dagens to do var att hämta syster och hämta bilen, sen blev det att jag damsög hela lägenheten, diskade, tvättade, bäddade nya lakarn och tog sedan en mysig promenad med syster ner på stan. Sedan en sväng förbi faster som bjöd på kalasfika, mums! 
 
Har nu bockat av ett hemprov som legat och väntat på mitt skrivbort sen i onsdags, känns så skönt när man kan bocka av saker som man har ligger och väntar. Bästa känslan. Sen att jag fick så mycket annat gjort idag känns ju också jäkligt skönt. Ska nu landa i sängen med lite skön musik i högtalaren och surfa runt lite på mobilen. Härlig söndag!