En dag för mig själv

Godmorgon tänkte jag skriva, men klockan är över två och jag har faktiskt vart vaken i några timmar. Ligger i sängen och tränar inför körkortet som snart ska vara mitt, inte långt kvar nu!! Är så himla taggad, längtar som jag vet inte vad, men samtidigt så är jag så otroligt nervös. 
 
Jag ska försöka släpa upp mig själv och försöka få något i magen, den kurrar lite smått. Är så galet sugen på chips och dipp men det får vänta till kvällen ;) Det är trots allt fredag idag kära ni! 
 


För jag är stoltFörsov mig imorse, vaknade vid tio i 12 och kände mig helt förstörd. Trots det så släpade jag upp mig själv ur sängen och tröck i mig en tallrik yoghurt innan jag kastade på sminket i all hast. Känner mig riktigt ofräsch, smutsigt hår och svullen i hela kroppen. Har inte tagit mig till skolan på över en vecka, men trots mitt dåliga humör idag så drog jag mig dit. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Att dag efter dag känna hur man misslyckas, känna hur man inte bara sviker sig själv utan även familj och vänner, men att sen ställa sig upp, ta ett djupt andetag och ta sig i kragen. Det är då jag är stolt över mig själv. När jag lyckas resa mig upp från botten. Fall sju gånger, res dig åtta.