Blää för vädret

Det är ett otroligt tråkigt väder idag, mulet, blåsigt och kallt, inte alls sådär fint som det var här om dagen. Känndes verkligen som våren var på väg men självklart dröjer det ett tag till.. Längtar såå mycket till sol, värme och ledighet. 
 
Idag är det annars en tung dag, känner inte för att göra något alls mer än ligga under en filt i soffan och sova. Är så galet trött och frusen. Men självklart så har jag dagen fullspäckad, skola nu, sen utvecklingsamtal, jobb och plugg. Får väl se hur det går med pluggandetm kommer nog snarare somna i soffan framför något uselt tv program ;) 
 
 

Hejsan pollenallergi

Jag verkligen snuvar och hostar mig igenom dagarna. Det är ett rent helvete känns det som just nu. Men än så länge så känner jag mig inte sjuk vilket är otroligt skönt. Däremot knackar huvudvärken till lite då och då vilket är lite mindre skönt. 
 
Ja annars då, har vart i skolan nu i nio dagar i sträck, endast en lektion frånvaro på dessa dagar. Riktigt stolt över mig själv. Från att ha en frånvaro på ungefär 50% till att faktiskt gå till skolan varje dag, det är lycka. Ingen mår bra av att vara borta från skolan, du gör det inte för att allt ska bli bättre. Man gräver sin egen grav, men det går att ta sig tillbaka. Antingen har du en bra skola som stöttar dig, som ger dig stöd och hjälp för att få tillbaka dig på banan, eller så har du familj och vänner som pushar dig. Men i vissa fall får man faktiskt klara sig själv, ibland har man inte dessa stöd och då får man göra allt man kan för att ta sig tillbaka på egen hand. Kan väl säga att jag till viss del har haft tur i oturen. Har haft mina föräldrar och syster som hela tiden har stått vid min sida samtidigt som jag gett mig fasen på att komma tillbaka. Ja skolan har väl inte direkt vart medverkande i det. Jaja, känner mig i alla fall på banan igen. Ikväll blir det en myskväll med Sebastian och bara njuta av ledigheten. Ladda upp batterierna för nästa vecka. 
 
 
 

Myskväll med min favorit

Efter en lång dag i skolan har jag äntligen landat i soffan. Väntar på att klockan ska ticka på lite så jag ska springa iväg till dagis och hämta Sebastian. Ikväll väntar en myskväll med min lilla favorit, vi ska äta god mat och mysa framför Musse Pigg i soffan under varsin filt. Visst låter det härligt?