Sovmorgon

Godmorgon! 
Jag vaknade med ett ryck imorse när telefonen ringde, dagis som kallade när pojkvänens systerbarn blivit magsjuk. Bara att följa med o hämta honom, handla lite coca cola på vägen och sen hem och vila. Alltså blev inte min morgon som jag tänkt med träning osv, men med tanke på dagens träningsvärk i både bröst, armar och ben så känns det som att vila inte sitter fel. Får bli lungt med träning idag, köra järnet imorgon istället. 
 
Nu ska jag försöka få på mig lite smink och borsta håret (kan ju vara på tiden), och sen sätta på någon mysig film innan jag drar mig till skolan. Så underbart att ha sovmorgon till klockan 12:40 varje torsdag, heaven! 
Dagens slappa outfit, tights, linne, mysig kofta från HM och stövlar från Ilse Jacobsen! 

Legday

Trots att jag på något vänster lyckades somna vid halv fem i går natt så tog jag mig upp imorse och var i god tid till skolan. Spenderade gårdagskvällen med otroligt fina människor inne i stan där vi firade min fina älskling som fyllde 20, stort grattis till honom! 

Efter en otroligt seg skoldag så tickade klockan vidare till fem då jag träffade Zara på gymmet. Ett härligt benpass, satt otroligt bra o kunde knappt ta mig upp för trappan när jag kom hem. Så det ska vara! Imorgon blir det ett rygg och magpass, innan skolan är tanken då det är jobb som står på schemat sen. Men more update tomorrow, nu är det idol som gäller!